Magamról

 

Ballagó Anikó

életvezetési- és karrier coach, tanácsadó, tréner

OH-kártya instruktor, Access Bars® kezelő

 

Abban támogatom az életük valamely területén (magánélet, karrier, önismeret, kommunikáció, konfliktus-, és stresszkezelés) nehézségekkel küzdő, változásra, és változtatásra önszántukból vállalkozó ügyfeleimet, hogy elérjék az egyéni céljaikat, megvalósítsák az egyéni álmaikat. Támogatom őket abban, hogy a nehézségeikkel szembenézve, megszokásaikkal leszámolva, új nézőpontokat keresve, elakadásokat felszámolva közelebb kerüljenek a vágyott életükhöz.

A siker és boldogság könnyű ígérete helyett önmagunk fejlesztésében, a személyes fejlődésben hiszek.

Ehhez a hagyományos coaching eszközökön túl elsősorban a tranzakcióanalízist, és  az önismereti OH-kártyákat hívom segítségül.

 

Szenvedélyesen hiszek a coaching erejében, az egyéni és csoportos coaching/tréning során elsajátítható tudatos életvezetésben, ahol minden egyes érzelemnek helye van.

 

Coachként azt vallom, hogy az életedben felmerülő kérdésekre TE adod a legjobb válaszokat, az életedben felbukkanó nehézségekre TE tudod a legjobb megoldásokat.

Egy-egy konfliktushelyzetben, nehezebb élethelyzetben azonban könnyű eltévedni a megoldáshoz, a valódi változáshoz vezető úton.

Ha eleged van a végtelenségig kanyargó utakból, a zsákutcákból, szeretettel ajánlom magam  “túravezetőnek”.

Az utat ugyan neked kell megtenned, de ha kéred, térképet adok a kezedbe, ha szükséged van rá, fogom a kezed, és anélkül, hogy kérnéd, csak és kizárólag rád figyelek.

 

Bármennyire is szeretnék elhitetni veled, a coaching NEM a lúzerek, nem a gyengék “sportja”, hanem azoké akikben megvan a bátorság, önmagukkal való szembenézésre, akikben megvan a vágy, az akarás a fejlődésre, és az erő a cselekvésre.
A coaching, az önmagunkkal, az életünkkel való bátor szembenézés szerintem nemcsak trendi, de tiszteletreméltó, és ezért minden egyes múltbéli, jelenlegi, és jövőbeli ügyfelemet nagyra becsülöm, és őszinte tisztelettel nézek fel rájuk.

 

Velem a coaching RÓLAD szól, valódi érdeklődéssel figyelek rád, és a legjobb tudásommal támogatlak.

 

Ha te lennél kíváncsi rám, pályafutásomról, tanulmányaimról, végzettségemet igazoló oklevelekről  ITT tájékozódhatsz.

Megismerheted a LinkedIN profilomat.

 

Az ügyfeleim véleményét a coachingról pedig  ITT olvashatod el.

 

A lenti gombra kattintva pedig tudsz üzenetet küldeni, vagy telefonon érdeklődni:

 

ÉRDEKEL