Rólam

 

Ballagó Anikó

életvezetési- és karrier coach, tanácsadó, tréner, OH-kártya instruktor 

élelmiszeripari mérnök, TQM-szakközgazdász

 

Abban támogatom az életük valamely területén (magánélet, karrier, önismeret, kommunikáció, konfliktus-, és stresszkezelés) nehézségekkel küzdő, változásra, és változtatásra önszántukból vállalkozó (kizárólag egészséges, pszichés betegségben nem szenvedő, kezelés alatt nem álló)  ügyfeleimet, hogy elérjék az egyéni céljaikat, megvalósítsák az egyéni álmaikat. Legjobb szakmai tudásommal, tapasztalatommal támogatom őket abban, hogy az aktuális nehézségeikkel szembenézve, megszokásaikkal leszámolva új nézőpontokat keressenek, és önmagukban megerősödve képesek legyenek az  elakadásaikat felszámolni, célokat kitűzni, azokat megvalósítva közelebb kerülni a vágyott életükhöz.

A siker és boldogság könnyű ígérete helyett önmagunk fejlesztésében, a személyes fejlődésben hiszek. Ebben az egyénhez, és problémájához leginkább illeszkedő coaching eszközöket, és   módszereket alkalmazom. 

 

Szenvedélyesen hiszek a coaching erejében, az egyéni és csoportos coaching/tréning során elsajátítható tudatos életvezetésben.

Coachként azt vallom, hogy az életedben felmerülő kérdésekre TE adod a legjobb válaszokat, az életedben felbukkanó nehézségekre TE tudod a legjobb megoldásokat.

 

Egy-egy konfliktushelyzetben, nehezebb élethelyzetben azonban könnyű eltévedni a megoldáshoz, a valódi változáshoz vezető úton.

Ha eleged van a végtelenségig kanyargó utakból, a zsákutcákból, szeretettel ajánlom magam  “túravezetőnek”.

Az utat ugyan neked kell megtenned, de ha kéred, térképet adok a kezedbe. Ha szükséged van rá, fogom a kezed, és anélkül, hogy kérnéd, csak és kizárólag rád figyelek.

 

Bármennyire is szeretnék elhitetni veled, a coaching NEM a lúzerek, nem a gyengék “sportja”, hanem azoké, akikben megvan a bátorság az önmagukkal való szembenézésre, akikben megvan a vágy, az akarás a fejlődésre, a cselekvésre.
A coaching, mint az önmagunkkal, az életünkkel való bátor szembenézés nemcsak “trendi”, sokkal inkább tiszteletreméltó, és ezért minden egyes múltbéli, jelenlegi, és jövőbeli ügyfelemet nagyra becsülöm, és őszinte tisztelettel nézek fel rájuk.

 

Velem a coaching RÓLAD szól, valódi érdeklődéssel figyelek rád, és a legjobb tudásommal támogatlak.

 

A A CoachOK Szakmai Szövetség (Magyarország egyik legnagyobb coaching szemléletű tanácsadó szakmai szervezete) tagjaként a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Etikai Kódexe ,  valamint a tanulmányaim alatt szerzett kompetenciák

alapján dolgozom.

 

Ha  érdekel, ki vagyok, a pályafutásomról, tanulmányaimról, végzettségemet igazoló oklevelekről  ITT tájékozódhatsz.

Megismerheted a LinkedIN profilomat.

 

Az ügyfeleim véleményét a coachingról pedig  ITT olvashatod el.

 

A lenti gombra kattintva pedig tudsz üzenetet küldeni, vagy telefonon érdeklődni:

 

ÉRDEKEL