Magamról

 

Ballagó Anikó

életvezetési- és karrier coach, tanácsadó, tréner

OH-kártya instruktor, Access Bars® kezelő

 

Abban támogatom az életük valamely területén (magánélet, karrier, önismeret, kommunikáció, konfliktus-, és stresszkezelés) nehézségekkel küzdő, változásra, és változtatásra önszántukból vállalkozó ügyfeleimet, hogy elérjék az egyéni céljaikat, megvalósítsák az egyéni álmaikat. Támogatom őket abban, hogy a nehézségeikkel szembenézve, megszokásaikkal leszámolva, új nézőpontokat keresve, az elakadásaikat felszámolva közelebb kerüljenek a vágyott életükhöz.

A siker és boldogság könnyű ígérete helyett önmagunk fejlesztésében, a személyes fejlődésben hiszek.

Ebben az egyénhez, és problémájához leginkább illeszkedő coaching eszközöket, és   módszereket alkalmazom, gyakran hívom segítségül  a tranzakcióanalízisből ismert modelleket, vagy az önismereti OH-kártyákat.

 

Szenvedélyesen hiszek a coaching erejében, az egyéni és csoportos coaching/tréning során elsajátítható tudatos életvezetésben.

Coachként azt vallom, hogy az életedben felmerülő kérdésekre TE adod a legjobb válaszokat, az életedben felbukkanó nehézségekre TE tudod a legjobb megoldásokat.

 

Egy-egy konfliktushelyzetben, nehezebb élethelyzetben azonban könnyű eltévedni a megoldáshoz, a valódi változáshoz vezető úton.

Ha eleged van a végtelenségig kanyargó utakból, a zsákutcákból, szeretettel ajánlom magam  “túravezetőnek”.

Az utat ugyan neked kell megtenned, de ha kéred, térképet adok a kezedbe. Ha szükséged van rá, fogom a kezed, és anélkül, hogy kérnéd, csak és kizárólag rád figyelek.

 

Bármennyire is szeretnék elhitetni veled, a coaching NEM a lúzerek, nem a gyengék “sportja”, hanem azoké, akikben megvan a bátorság az önmagukkal való szembenézésre, akikben megvan a vágy, az akarás a fejlődésre, a cselekvésre.
A coaching, mint az önmagunkkal, az életünkkel való bátor szembenézés nemcsak “trendi”, sokkal inkább tiszteletreméltó, és ezért minden egyes múltbéli, jelenlegi, és jövőbeli ügyfelemet nagyra becsülöm, és őszinte tisztelettel nézek fel rájuk.

 

Velem a coaching RÓLAD szól, valódi érdeklődéssel figyelek rád, és a legjobb tudásommal támogatlak.

 

Ha  érdekel, ki vagyok, a pályafutásomról, tanulmányaimról, végzettségemet igazoló oklevelekről  ITT tájékozódhatsz.

Megismerheted a LinkedIN profilomat.

 

Az ügyfeleim véleményét a coachingról pedig  ITT olvashatod el.

 

A lenti gombra kattintva pedig tudsz üzenetet küldeni, vagy telefonon érdeklődni:

 

ÉRDEKEL