Ügyfelek véleményei

Coachingról:

(Az ügyfelek véleményeit az 5-10 alkalmas coaching folyamat lezárása után kitöltött elégedettségi kérdőívről másoltam.)

 

“Ha az ember elakad, nagyon ritkán tud segítséget kérni, hiszen a rokonok, barátok nem szakemberek, nem biztos, hogy jó tanácsot adnak, megértést pedig végleg nem tudnak adni. A szakember független szemmel, szakmai segítséggel, tapasztalattal tud vezetni, és a személynek magának kell rávezetődnie a megoldásra, megértésre, ahhoz, hogy a sajátjának érezze. Ahogy rávezetsz, tükröt tartasz magam előtt. Olyan elhivatottsággal csináltad, olyan segítőkészséggel, amely magával ragadott. Sok mindent megértettem, gyakorolni kell, beépíteni az életembe. Megértettem, miért reagálok úgy, ahogy szoktam, tudatosabb vagyok, és vannak eszközök, amelyek segítenek.” (Éva, 42 éves)

 

 “Az állandó mosoly jó álarc a fájdalmak elrejtésére. Az első pillanatban az álarc mögé láttál, és kitartóan döntögetted le a falakat, hogy a probléma mélyére lássunk.

Az alkalmazott módszerek hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban megismerjem magam, hogy felszínre jöjjenek a mélyen elrejtett érzelmeim. A változás folyamatos. Sokkal tudatosabb vagyok. Könnyebben felismerem a számomra méltatlan helyzeteket és képes vagyok nemet mondani.” (Adrienn, 35 éves)

 

 “Minden egyes alkalmat nagyon vártam. Segítettél megnyílni, képessé váltam az érzéseimről beszélni, megélni, és kimondani.” (Erika, 45 éves)

 

 

“Sok új ismeretre tettem szert. De ezeket be kell gyakorolni, amihez idő kell. Továbbá ahhoz is idő kell, hogy mindez kifejtse hatását. De az első eredmény az, hogy megszületett bennem egy fontos döntés, ami nagymértékben befolyásolja az életemet. Viszont az is idő fog telni, amíg végre is tudom majd hajtani.” (Edina, 42 éves)

 

 

“Már képes vagyok más szemszögből látni dolgokat, jobban kommunikálni, de a további fejlődés még szükséges. A nagy változás nem csak az én érdemem, „hazavittem” a beszélgetéseket, társam is komolyabban vette a problémánkat. Másoknak is ajánlottam már a coachingot, mert azonnali megoldást ajánl, a helyzetek más megközelítéséből fakadóan más lehet a végkifejlet, mely sikerélményt nyújt.” (Zsuzsa, 50 éves)

 

Access Bars®-ról:

(A visszajelzések messengeren, illetve sms-ben érkeztek)


 

 

Ha szeretnél bejelentkezni coachingra, vagy Access Bars® kezelésre, a lenti gombra kattintva megteheted:

 

JELENTKEZEM